top of page
E98D0558-71E0-4D6E-867C-7DC40AEE1AA0.JPG
IMG_2884.JPG

Welkom in ons Restaurant!!
Chef Bart & Gastvrouw Charlotte ontvangen jullie graag in hun Feestzaal & Restaurant!

Update straatwerken:Vanaf 30/9 is heen & weer verkeer opnieuw mogelijk (steeds onder voorbehoud)

Op heden, komt u van de autostrade/Bredene/Kanaal Plassendale, dan rijdt u steeds best nog door het centrum van Oudenburg om zo tot bij ons te geraken!

Kom proeven, geniet & laat u overtuigen van Chef's Bart Kookkunsten!!

















Vanaf 2023 Combineren wij optimaal onze Feestzaal met Restaurantmogelijkheid!

Welkom in:










 
Wij ontvangen jullie graag bij ons!
(Check steeds beschikbaarheid Online)

==> Parking net naast ons Gebouw &
naast Tankstation De Bolle 

Beperkte tafeltjes in het Restaurant
Reservaties bij voorkeur via online boekingssysteem: www.salonsprovoost.be
of via: 059/30 80 33

Standaard Openingsshiften:
Wij proberen ons Restaurant maximaal uit te baten in combinatie met voorbereiding & verzorging van onze Groepen & Feesten:

Extra sinds September:-Woensdagavond
extra sinds September:-Donderdagavond
-Vrijdagavond,
-Zaterdagavond
-Zondagmiddag














 
C4814EDD-1595-47F6-A558-44E490A297D2.JPG
MadameCoupelette_IMG_3605.jpg

 

Salons Provoost Menu

Huidig tem 15/10

Als menu aan 78€/pp

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp

+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp

Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 68€/pp 

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp

+ aangepaste body wijnen 33€/pp

 

Appetizers Chef Bart:

-Bordje Mangalica Ham 2 jaar huisgedroogd & huisgerijpt Eigen kweek

3 hapjes Chef:

-Mosseltjes Escabeche

-Steamed bun witte pens

-Bitterbal kroketje

 

****Als 1ste voorgerecht; (indien u kiest voor de uitgebreide menu)

Krabsoep met stukjes verse Noordzeekrab

 

(Als 1ste of) 2de voorgerecht: (afhankelijk kort of uitgebreid)

Pladijs, botersausje kappertjes

Als hoofdgerecht;

Entrecote & sausje, verse frietjes Chefs Style, seizoensgroentjes

Als Afsluiter:

Dessertjes van de Chef:

-Panna Cotta

-Citroen Tarteletje

-Peertje, Sabayon

Salons Provoost Menu

Vanaf 18/10 

Als menu aan 75€/pp

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp

+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp

Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp 

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp

+ aangepaste body wijnen 33€/pp

Appetizers Chef Bart:

-Bordje Mangalica Ham 2 jaar huisgedroogd & huisgerijpt Eigen kweek

3 hapjes Chef:

-

-

-

 

****Als 1ste voorgerecht; (indien u kiest voor de uitgebreide menu)

Carpaccio Coquilles, gemarineerd

 

(Als 1ste indien u voor de korte versie gaat of) 2de voorgerecht: (indien u uitgebreid kiest)

Noordzeevisje beurre blanc bereiding

Als "Wild" hoofdgerecht;

Patrijs, aardappelgarnituur & seizoensgroentjes

Als Afsluiter:

Dessertjes van de Chef:

-

-

-

Kids menu (42€/kindje)

2 hapjes Chef:

 

Als voorgerechtje;

Gepaneerde visjes, groentje & sausje

Als hoofdgerecht;

Burgertje, Frietjes/kroketjes, groentjes

Als dessertje

-Mini Dame Blanche

 

10184F05-1600-4EEB-891C-00D5BDA689C8.JPG
IMG_0753.jpg
2c674ca3-6732-44b0-a753-bf052e4fc0d5.JPG
bottom of page