

Welkom in ons Restaurant!!
Chef Bart & Gastvrouw Charlotte ontvangen jullie graag in hun Feestzaal & Restaurant!
Update straatwerken:Vanaf 30/9 is heen & weer verkeer opnieuw mogelijk (steeds onder voorbehoud)
Op heden, komt u van de autostrade/Bredene/Kanaal Plassendale, dan rijdt u steeds best nog door het centrum van Oudenburg om zo tot bij ons te geraken!
Kom proeven, geniet & laat u overtuigen van Chef's Bart Kookkunsten!!
Vanaf 2023 Combineren wij optimaal onze Feestzaal met Restaurantmogelijkheid!
Welkom in:
Wij ontvangen jullie graag bij ons!
(Check steeds beschikbaarheid Online)
==> Parking net naast ons Gebouw &
naast Tankstation De Bolle
Beperkte tafeltjes in het Restaurant
Reservaties bij voorkeur via online boekingssysteem: www.salonsprovoost.be
of via: 059/30 80 33
Standaard Openingsshiften:
Wij proberen ons Restaurant maximaal uit te baten in combinatie met voorbereiding & verzorging van onze Groepen & Feesten:
Extra sinds September:-Woensdagavond
extra sinds September:-Donderdagavond
-Vrijdagavond,
-Zaterdagavond
-Zondagmiddag


Salons Provoost Menu
Huidig tem 15/10
Als menu aan 78€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp
+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp
Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 68€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp
+ aangepaste body wijnen 33€/pp
Appetizers Chef Bart:
-Bordje Mangalica Ham 2 jaar huisgedroogd & huisgerijpt Eigen kweek
3 hapjes Chef:
-Mosseltjes Escabeche
-Steamed bun witte pens
-Bitterbal kroketje
****Als 1ste voorgerecht; (indien u kiest voor de uitgebreide menu)
Krabsoep met stukjes verse Noordzeekrab
(Als 1ste of) 2de voorgerecht: (afhankelijk kort of uitgebreid)
Pladijs, botersausje kappertjes
Als hoofdgerecht;
Entrecote & sausje, verse frietjes Chefs Style, seizoensgroentjes
Als Afsluiter:
3 Dessertjes van de Chef:
-Panna Cotta
-Citroen Tarteletje
-Peertje, Sabayon
Salons Provoost Menu
Vanaf 18/10
Als menu aan 75€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp
+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp
Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp
+ aangepaste body wijnen 33€/pp
Appetizers Chef Bart:
-Bordje Mangalica Ham 2 jaar huisgedroogd & huisgerijpt Eigen kweek
3 hapjes Chef:
-
-
-
****Als 1ste voorgerecht; (indien u kiest voor de uitgebreide menu)
Carpaccio Coquilles, gemarineerd
(Als 1ste indien u voor de korte versie gaat of) 2de voorgerecht: (indien u uitgebreid kiest)
Noordzeevisje beurre blanc bereiding
Als "Wild" hoofdgerecht;
Patrijs, aardappelgarnituur & seizoensgroentjes
Als Afsluiter:
3 Dessertjes van de Chef:
-
-
-
Kids menu (42€/kindje)
2 hapjes Chef:
Als voorgerechtje;
Gepaneerde visjes, groentje & sausje
Als hoofdgerecht;
Burgertje, Frietjes/kroketjes, groentjes
Als dessertje
-Mini Dame Blanche



