top of page
 
Welkom in ons Restaurant!!
Chef Bart & Gastvrouw Charlotte ontvangen jullie graag in hun Feestzaal & Restaurant!
Kom proeven, geniet & laat u overtuigen van Chef's Bart Kookkunsten!!
HEROPENING RESTAURANT
Vanaf 2023 geven wij ons Restaurant Concept een vaste naam:
Welkom in:
 
 
 
 
Wij ontvangen jullie graag bij ons!
Wanneer?
-Elke Donderdagavond Vrijdagavond ,Zaterdagavond
Zondagmiddag
Beperkte tafeltjes in het Restaurant
Reservaties bij voorkeur via online boekingssysteem: www.salonsprovoost.be
of via: 059/30 80 33

E98D0558-71E0-4D6E-867C-7DC40AEE1AA0.JPG
IMG_2884.JPG
C4814EDD-1595-47F6-A558-44E490A297D2.JPG
MadameCoupelette_IMG_3605.jpg

Vanaf heden hanteren wij een Vaste menu, waarbij de Chef zorgt voor een originele, heerlijke variëteit aan gerechtjes! 
==> Hieronder Vindt u onze 3 Menu's terug vanaf 1/3 tem 25/6


 

Salons Provoost Menu

1/3 tem 26/3

 

Apero van het huis door straatwerken tem 31/3

(tem heropening Zandvoordebrug)

 

Als menu aan 69€/pp

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp

+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp

 

Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 55€/pp 

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp

+ aangepaste body wijnen 33€/pp

 

Appetizers Chef Bart:

-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)

-3 hapjes Chef

 

Als 1ste voorgerecht;

Tartaar van tonijn, sushirijst, sesam & ponzu

 

****Als 2de voorgerecht:

Skrei Tom kha kai

 

Als hoofdgerecht;

Gelakte "Challan" Eend Orientale, gebakken rijst & heerlijke groentjes

 

Als Afsluiter:

Signature Dessertjes van de Chef

 

 

Salons Provoost Menu

2/4 tem 15/5

Als menu aan 75€/pp

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp

+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp

Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp 

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp

+ aangepaste body wijnen 33€/pp

 

Appetizers Chef Bart:

-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)

-3 hapjes Chef

 

Als 1ste voorgerecht;

Gemarineerde Zeebaars, komkommer, yuzu, furikaké

 

****Als 2de voorgerecht:

Asperge, Forel, beurre blanc & haringeitjes

Als hoofdgerecht;

Traaggegaard & gelakt lamsvlees, gratin dauphinois, jonge wortel & tuinboon

Als Afsluiter:

Signature Dessertjes van de Chef

Salons Provoost Menu

18/5 tem 25/6

Als menu aan 75€/pp

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp

+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp

Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp 

+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp

+ aangepaste body wijnen 33€/pp

Appetizers Chef Bart:

-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)

-3 hapjes Chef

Als 1ste voorgerecht;

Kersttomaat Crevette, tomaatjes uit de tuin van de Chef

 

****Als 2de voorgerecht:

Asperges, gekookte beenham, mousseline & jus wit bier

Als hoofdgerecht;

Dorade, Spaanse aardappeltjes, vinaigrette & courgette

Als Afsluiter:

Signature Dessertjes van de Chef

 

CEFD2CBB-6A20-48DC-AD52-209DAA989870.JPG
5EEA1991-A280-4006-8D3C-DA3FB9B960F2.JPG
IMG_4241.jpg
IMG_3113.JPG
IMG_4247.jpg
IMG_5462.JPEG
bottom of page