Welkom in ons Restaurant!!
Chef Bart & Gastvrouw Charlotte ontvangen jullie graag in hun Feestzaal & Restaurant!
Kom proeven, geniet & laat u overtuigen van Chef's Bart Kookkunsten!!
HEROPENING RESTAURANT
Vanaf 2023 geven wij ons Restaurant Concept een vaste naam:
Welkom in:
Wij ontvangen jullie graag bij ons!
Wanneer?
-Elke Donderdagavond , Vrijdagavond ,Zaterdagavond
& Zondagmiddag
Beperkte tafeltjes in het Restaurant
Reservaties bij voorkeur via online boekingssysteem: www.salonsprovoost.be
of via: 059/30 80 33




Vanaf heden hanteren wij een Vaste menu, waarbij de Chef zorgt voor een originele, heerlijke variëteit aan gerechtjes!
==> Hieronder Vindt u onze 3 Menu's terug vanaf 1/3 tem 25/6
Salons Provoost Menu
1/3 tem 26/3
Apero van het huis door straatwerken tem 31/3
(tem heropening Zandvoordebrug)
Als menu aan 69€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp
+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp
Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 55€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp
+ aangepaste body wijnen 33€/pp
Appetizers Chef Bart:
-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)
-3 hapjes Chef
Als 1ste voorgerecht;
Tartaar van tonijn, sushirijst, sesam & ponzu
****Als 2de voorgerecht:
Skrei Tom kha kai
Als hoofdgerecht;
Gelakte "Challan" Eend Orientale, gebakken rijst & heerlijke groentjes
Als Afsluiter:
3 Signature Dessertjes van de Chef
Salons Provoost Menu
2/4 tem 15/5
Als menu aan 75€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp
+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp
Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp
+ aangepaste body wijnen 33€/pp
Appetizers Chef Bart:
-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)
-3 hapjes Chef
Als 1ste voorgerecht;
Gemarineerde Zeebaars, komkommer, yuzu, furikaké
****Als 2de voorgerecht:
Asperge, Forel, beurre blanc & haringeitjes
Als hoofdgerecht;
Traaggegaard & gelakt lamsvlees, gratin dauphinois, jonge wortel & tuinboon
Als Afsluiter:
3 Signature Dessertjes van de Chef
Salons Provoost Menu
18/5 tem 25/6
Als menu aan 75€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (3 soorten) 28€/pp
+ aangepaste body wijnen tem einde hoofdgerecht(3soorten) 38€/pp
Verkorte versie (menu zonder gerecht ****) 65€/pp
+ aangepaste wijnen geserveerd tem einde hoofdgerecht (2soorten) 23€/pp
+ aangepaste body wijnen 33€/pp
Appetizers Chef Bart:
-Bordje Mangalica ham , eigen kweek,(1,5 tot 2 jaar gedroogd)
-3 hapjes Chef
Als 1ste voorgerecht;
Kersttomaat Crevette, tomaatjes uit de tuin van de Chef
****Als 2de voorgerecht:
Asperges, gekookte beenham, mousseline & jus wit bier
Als hoofdgerecht;
Dorade, Spaanse aardappeltjes, vinaigrette & courgette
Als Afsluiter:
3 Signature Dessertjes van de Chef





